fbpx

Cum cumpar

PLASAREA COMENZII

Fiecare produs este insotit de : nume, cod, descriere, compozitia materialelor, dimensiunile si marimea manechinului care va ajuta in alegerea marimii potrivite.

Fiecare produs este insotit de 2 optiuni : marimea si cantitatea. Va rugam sa selectati marimea si cantitatea pentru produsele dorite.

In vederea alegerii marimii potrivite accesati si studiati cu atentie ghidul de marimi. Daca nu va incadrati in tabel sau daca aveti incertitudini in aceasta privinta, va rugam sa ne contactati inaintea plasarii comenzii. Exista si posibilitatea de a realiza produse personalizate pe dimensiunile clientului.

CONFIRMAREA COMENZII

Comenzile se proceseaza doar pentru clientii care au trimis informatii complete si doar daca se confirma existenta tuturor produselor in stoc.

COMANDA TELEFONICA

Comenzile se pot prelua si telefonic de luni pana vineri intre orele 08:00 – 16:00. Pentru comenzi telefonice sunaţi la numarul 0726192339.  Ulterior veti primi o  proforma similara comenzilor online.

COMANDA PRIN E-MAIL

Comenzile se preiau si la trimiterea lor prin e-mail la adresa comenzi@stradela.ro sau prin formularul existent la submeniul “CONTACT” . Ulterior veti primi o  proforma similara comenzilor  plasate direct in magazinul online.

PROGRAMUL DE LUCRU

Comenzile primite vineri dupa ora 16:00, sambata sau duminica vor fi operate doar luni incepand cu ora 08:00, in ordinea sosirii acestora.

.